dimecres, 23 de març del 2016

ESDEVENIMENTS I ENTORS VIRTUALS FORA DEL AULA

Els esdeveniments ,

formen part de la nostra tasca docent sense a donar-nos. Son una nova forma de treball i no només hem de entendre'ls com físics, sinó també con virtuals. 

Abans, necessitàvem tindre una conversa, escriure una carta, fer una telefonada, etc., per poder establir un lloc on fer una esdeveniment. Necessitàvem tenir un lloc físic i a més a més estar allí. Però ara, els esdeveniments no només son en llocs físics, sinó també podem ser en entorns virtuals.

Com exemple vos deixe ací un esdeveniment que he creat. És per anar aquestes pasqües amb els xiquets. Des de conselleria ens ofereixen la possibilitat de fer activitats amb els nostres xiquets.


També vos deixe un esdeveniment que he creat que tracta sobre una cançó que des de conselleria volem que els xiquets la canten. És una manera de posar en coneixement de molta gent a la mateixa vegada un treball per fer-ho en comú. Un entorn, en aquest caso, visual on poder aprendre una cançó i reproduir-la tothom alhora.
Ací teniu l'enllaç:


Pel que fa a les comunitats, podeu trobar la meua que com exemple he fet per el meu PLE. Ha sigut creat en l'entorn de Google+, el qual ens permet proposar esdeveniments tant físicament com virtual. 


Ací trobareu 3, dos en el meu entorn i un altra repetida dins de la meua comunitat :

https://plus.google.com/u/0/communities/109522645595245738035

En aquest enllaç teniu un entorn virtual d'ensenyança i aprenentatge:

https://plus.google.com/u/0/+EveaEs/posts

Salutacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada